Bérfőzés (magánszemélyeknek):
Az aromatornyos, egylépcsős pálinkafőző berendezésünkkel egész évben várjuk kedves főzetőinket!
- felvilágosítás és bejelentkezés a +36-30-217-1778 és a +36-30-227-0798 telefonszámokon (részletesebb információ a kapcsolat menüpontban található)
- az üstünk 230 l-es, de már 70-80 l cefre kifőzését is vállaljuk
- mindenkinek egyedileg főzzük ki a cefréjét, mások cefréjével nem keverjük össze
- amennyiben szeretné, akkor jelen lehet a pálinkájának a főzésekor, kóstolhatja, ellenőrizheti
- Önnek csak be kell szállítania a cefréjét, más teendője nincs, nem kell fát hozni, nem kell fűteni, nem kell segíteni feltölteni az üstöt, ezeket mi végezzük gépeink és eszközeink segítségével (cefreszivattyú, magas emelésű raklapemelő stb.)
- a pálinkát ioncserélt vízzel hígítjuk be a kívánt szeszfokra (nem az utópárlattal)
- amennyiben a pálinkája a hígítás után beopálosodna, akkor hideg kezelést követően tisztára szűrjük
- bérfőzési díjunk 2200 Ft/l (50 v/v%-os alkohol tartalom), amely magában foglalja a hígítást, az esetleges szűrést is (részletesebb információ az áraink menüpontban található)
- a behozott cefre mennyiségéről, a lefőzetett pálinka mennyiségéről, szeszfokáról, a befizetett adóról hivatalos bizonylatot adunk, amellyel bármikor igazolni tudja pálinkájának eredetét és a befizetett adó mértékét
Bérfőzés (nem magánszemélyeknek):
Alkohol termékek árusítására engedéllyel rendelkező cégeknek is (panziók, éttermek, borászatok stb.) vállalunk pálinkafőzést, és palackozást is!
- kísérő okmánnyal beérkezett anyagból (cefre, bor, törköly) lefőzzük a pálinkát
- néhány hetes pihentetés után palackozzuk, zárjeggyel ellátjuk
- a főzetési díj (egyedi megállapodás alapján) és az adó megfizetése után, kísérőokmányokkal ellátva átadjuk a főzetőnek